Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel concentrat Prista

0 stars: 0.00 din 0 pareri

118 lei Lei
Brand
1L
Out Of stock
Descriere
Prista Antifreeze Long Life
Descriere si aplicatii

Antigelul Prista Antifreeze Long Life face parte dintr-o generatie inovatoare de agenti de racire bazati pe etilenglicol si o tehnologie de aditivare revolutionara, fara silicati, bazata pe acizi organici. Produsul nu contine substante cu potential daunator cum ar fi nitratii, aminele si fosfatii ceea ce contribuie la protectia mediului.

Antigelul PRISTA ANTIFREEZE LONG LIFE este conceput pentru utilizare pe parcursul intregului an, pentru protectie impotriva inghetului, supraincalzirii si coroziunii motoarelor autoturismelor, camioanelor, autobuzelor, vehiculelor de teren, motoarelor stationare, motoarelor de nave etc. Acesta trebuie utilizat numai dupa o dilutie corespunzatoare cu apa distilata sau moale, inainte de utilizare.

Antigelul PRISTA ANTIFREEZE LONG LIFE este destinat utilizarii in toate motoarele cu combustie dar este in special recomandat pentru cele moderne pentru care este vitala protejarea partilor din aluminiu de temperaturi ridicate si coroziune. Pentru a asigura o buna si durabila protectie la coroziune se recomanda sa se utilizeze cel putin 33% din PRISTA ANTIFREEZE LONG LIFE in apa distilata. Concentratia recomandata este de 50%, respectiv 1:1, prin care se garanteaza o protectie impotriva inghetului de pana la -40 C. Nu se recomanda folosirea unor concentratii mai mari de 70% din PRISTA ANTIFREEZE LONG LIFE in apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura